Post by stepwildgimditzdorn on Mar 16, 2022 4:33:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Horror 2: Escape Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Horror 2: Escape Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (suurendage žetoone) ▞▞▞
▞▞▞ Scary Horror 2: Escape Games 2022 version ▞▞▞
Mõned vead, kuid üldiselt mäng lõbus. Teises peatükis on parem kui esimeses esimeses peatükis mõned mõistatused, mis tõrgeteta ja juhised on väga ebaselged
Töö on pooleli, kuigi mulle meeldib seda mängida, on lukke ja tehnilist tuge ei leia
Kukkub pidevalt kokku, kui selle avan. Desinstallitud.
Ei lase mul jopet avada
Suurepärane mäng! Soovitage kindlasti alla laadida, kui teile meeldivad mängud, mis panevad teid mõtlema. Pole küll nii hirmutav, kuid sellel on mõned hüppavad.
Mõistatustel pole sageli mõtet. Näiteks oleks peategelane võinud tule kustutamiseks kasutada vett. Kuid me peame hankima kummist käepidemega pulga ja seejärel kasutama vett kuuma magneti jahutamiseks, millel pole mõtet. Samuti, mis vajadus oli kaardi saamiseks õhupalle poputada? Õhupallid oleks võinud kaardi saamiseks kõrvale tõsta. Kokkuvõttes on mäng tehtud nii, et reklaami vaatamine muutub hädavajalikuks.
Mulle meeldis see mäng...see on graafika, kõik siin kasutatud on parem kui kõik teised hirmutavad n salapärased mängud👍..loodan, et järgmine peatükk on sama hämmastav kui see
See oli tõesti lõbus, mitte liiga raske nagu mõned põgenemismängud. Ainus kaebus on see, et see ei olnud piisavalt pikk.
äge, lihtsalt vihje oli suht tüütu, soovin, et saaksite ühe korraga vihje asemel rohkem vihjet panna
Mulle meeldis see mäng väga, kuni jõudsin pihusti luminaalini ja kaotasin pihustuspudeli... see lihtsalt tuiskas. Ma ei saanud kaugemale minna. Maksin vihjete eest ja kui üritasin otsast alustada, kaotasin kõik vihjed. 😫 Jälle alustasin otsast peale ja jõuan luminaalini ja pihustuspudel kadus lihtsalt ära...poof läinud. Kas see on osa mängust? Kui ei, siis ma ei saa sellest tasemest kaugemale. Nii kurb
Õpetus on üks hullemaid. See nõudis vihje saamiseks video vaatamist ja ei näidanud, kuidas esemeid kombineerida. Liiga palju reklaame liigub tubade vahel. Vihjed on põhimõtteliselt kasutud ja pole üldse kasulikud. Arendajatel peaks see rakendus häbi olema, ma tean, et oleksin. Teie ülesanded pole selged, peate andma tasuta vihje selle kohta, mida nõutakse, või lisama juhiseid väljakutsepiirkondades, nagu reguleerige ventiile, et rõhk vabastada nullini.
Mõistatused on segased ja ei näi järgivat mingit loogikat. Paljud osad ei tundu loogiliselt võttes interaktiivsed, kui see peaks olema. Mul oli raske aru saada, mida teha, isegi vihjetest polnud kasu
Lõbus mängida. Hästi läbimõeldud lugu. Vihjed aitasid palju, kui jäin mõistatuste lahendamisega jänni. Graafika on hea.
Vaja palju lisasid vaadata.
Mõned mõistatused on rumalad
Mõistatused on keerulised ja suurepärane, millega mul probleeme oli, oli valvurid lukustatud turvaruumis, kuid peale selle on see suurepärane mäng ja ma ei jõua järgmist peatükki ära oodata
Mäng meeldis, kuigi mõned aspektid olid ilma vihjeteta üsna keerulised.
Lõbus mäng, tüütult sagedased reklaamid
Tööriista kasutamine on ebausaldusväärne. Proovisin kasutada õiget tööriista ja see ei töötanud, kuid kasutasin vihjet, et see toimiks. Muidu pole paha mäng
Mulle meeldib mäng, aga lool pole mõtet.Esmalt rööviti teid mõned inimesed ja seejärel põgenete nende peidupaigast otse kummitusmajja ja lõpuks kukute maja otsast alla, üritades põgeneda, selle asemel, et kasutada lifti, mida kasutate üles minemiseks. Soovin, et sellel oleks rohkem peatükke, sest lõpetasin mängu poole päevaga 😓
Tore
Omg!!! Miks ma ei mänginud seda mängu enne, kui see on hämmastav, kuid samas sõltuvust tekitav. Loodetavasti tuleb uus väljalase varsti (ja ootamine algab 😬😬)
See oli üsna lihtne.. lugu võiks olla parem, muidu on see lihtsalt segu kõigest! See mäng hoidis mu tähelepanu viimase hetkeni.
Skummel Skrekk: Escape Spillet Eventyr ravt
Värskendus: armastage seda mängu, mis paneb teid mõtlema ja see ei ole nagu teised, millel on 30-sekundiline tase, mis on fantastiline
See on okei mäng. Kuid seal on liiga palju reklaame ja mõned mõistatused ei ole nii ilmsed, kui arvate, et pean edasi-tagasi proovima kõike, mida ma ei häiri. Aga reklaamid on tõesti tüütud... nii et mul hakkas ruttu igav.
Mulle meeldis graafika, kuigi mõned mõistatused ei olnud minu jaoks mõistlikud. Aga ma ootaks ikka põnevusega, et saaksin 3. peatüki läbi mängida.
See võib olla tõesti hea mäng, kui vihjed oleksid paremad. Mõnikord on vajalikud esemed juba kokku korjatud ja olete käinud täpselt kohas, kus vaja, kuid selle asemel kuvatakse vihje nagu "need lukuotsad võivad kasuks tulla", saate "seda eset pole siin vaja". Parandage vihjed mees. See oli tõesti masendav ja ma armastan selliseid mänge.
Peatüki lõpetamise aeg on sobiv. Mitte liiga kiiresti. Kuid mõistatuse lahendamise sammud on omamoodi segased. 1. peatüki puhul võin ma juba kasutada varustust, et ruumi ületada, kuid ma pean siiski leidma mõned esemed, sest neid esemeid kasutatakse 2. peatükis. Ma mõistan, aga süžee muutub segaseks, sest ma pean ikkagi leidma esemed. Võib-olla asetage 2. peatüki üksused ainult 2. peatükis.
Lõbus mäng, kuid leidsin vea, mille puhul lahendasin mõistatuse (punased pallid, 4 rida), kuid see ei aktsepteeri lahendust. Mul on kindlasti õige vastus, kuid see ei lase mul sellest mööda minna. Kas on mingi lahendus @devs? Samuti tundub, et vihjed on ära kasutatud, ilma et ma oleksin neid kasutanud. Ma ei hooli sellest, sest ma tahan seda ilma vihjeteta lahendada, kuid see on ikkagi imelik.
5 minuti pärast desinstallige
Halvim mäng üldse... 🙂
liiga palju reklaame
Mulle meeldiks hinnata seda mängu 5 tärniga, kuid pärast küünte eemaldamist ei saa ma uksest mööda. See jookseb iga kord kokku.
Ei mingeid vihjeid
Mõistatused panevad mõtlema. Panen teid 3 või 4 toa võrra tagasi minema. Väga hea. Ainus probleem on selles, et mõnikord isegi siis, kui lahendate pusle õigesti, ei anna see teile objekti või registrit, mille lahendasite.
Väljakutsuv ja natuke jube. Ma vajasin vihjeid üsna palju, kuid sain enne nende kasutamist palju ajumurdmisaega.Võttis aega ja palju tagasiminekut, et aru saada, et edasiliikumiseks vajalike esemete hankimiseks peate vajutama ja koguma tagasi liikumiseks vajalikud esemed ning lahendama ühe või kaks mõistatust. Kokkuvõttes hea, lõbus mäng!
Suurepärane mäng! Mulle meeldis, kui keeruline ja keeruline mäng on
Melarikan Diri Horor Petualang Petualangan rnmd
Дом Страха 2: Хоррор Побег Приключения dvz
Дом Страха 2: Хоррор Побег Приключения dvz
Selle mängu arendajad on teinud nii, et te ei saa midagi klõpsata enne, kui vaatate vihjete saamiseks reklaame. Seal oli kohti, millel klõpsasin mitu korda ja midagi ei juhtunud KUNI olin nõus vihjete saamiseks reklaami vaatama. Väga petlik. Palun vältige.Üks tärn selle eest, et te ei saa mängu otse osta... Kurat tahab reklaame vaadata, kui nad teie mängu mängivad.
Block Puzzle Jewel Puzzle qwww
Nautisin seda väga! Reklaamid ei ole liiga tüütud ja lugu on huvitav
Tegelikult päris lõbus ja parem, kui ootasin. Ainult kaebus ootab nii kaua uut peatükki.