Post by stepwildgimditzdorn on Mar 16, 2022 5:03:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za mnoge resurse ▞▞▞
▞▞▞ Pipes - Anti Stress Plumbing 2022 version ▞▞▞
Lijepa i opuštajuća igra. Mehanizam je jednostavan, ali razine mogu biti dovoljno izazovne, tako da je prilično zabavno igrati.
Dobra igra, ali jako puno oglasa čak i kada mi ne treba nikakvo pojačanje
Čist kroj, opuštajuća i dobro uravnotežena izazovna igra.
crijevo
Sviđa mi se ova igra
nekako, bolje je da budu neograničeni potezi za opuštanje, zbog mogućnosti oduzimanja
super
opusti se.. najbolja terapija
za mene je to bilo kao fascinantno.
Dobra opuštajuća igra.
Lijepa opuštajuća igra. Više razine mogle bi biti izazovnije.
Lijepa aplikacija
Ja stvarno zen igra.
umirujuća igra za igranje. Ne nameće vam oglase svaki krug, samo da dobijete bonuse ili dodatne živote
sjajna igra
Pipes - Anti Stress Plumbing እንቆቅልሽ xutg
Zabavna igra
Lijepa, vrlo zanimljiva igra
Dobra igra
Ovo je tako dobra igra i opuštajuća zabavna igra. To je tako cool vidjeti nakon što završite slagalicu možete vidjeti kao leptir uzorak cool u opuštajućoj igri. također prvi put recenziram dobru igru
Sjajna igra.. Tako je opuštajuća Sjajno.. samo tako nastavi😊👍🏼
Opuštajuće, ali i dalje umjereno izazovno (jedva sam na razini 25, kasnije se može promijeniti). Pristojna, minimalistička grafika s umirujućom glazbom i zvučnim efektima. Vrijedi koristiti slušalice. Nažalost, miran doživljaj često pokvare oglasi. Vjerujem da su trajni banneri u donjem dijelu ekrana i dvostruke nagrade vid-ads i retry-level oglasi dovoljni. Nema potrebe za oglasima između razina (ima alat za uklanjanje oglasa). Mnoštvo Google postignuća (teško za nabavku i nisko iskustvo) i spremanje u oblaku.
파이프: 안티 스트레스 배관 퍼즐 wuxv
zaljubljen u to 💗
Lijepo
Jako dobro, sviđa mi se ova igra
Big Time Cash - Make Money ቁማር ቤት nds
Tubería: Fontanería antiestrés Puzles kecx
Vidite ok, sad je nevjerojatno, ocjenjujem ga tako da mi možete odgovoriti, sretan mi Božić...
Vrlo opuštajuće i izazovno
Igra uma 😃🎮
Toliko oglasa iritantnih
Volio bih da ima jednostavnu opciju neograničenih koraka kako bi je moj klinac mogao lako riješiti. Još uvijek nije loše.
dobra igra. vrlo malo oglasa.
Lijepo! ❤️
Volim sve beskonačne igre uključujući i ovu, ali bilo bi manje stresno da ne moramo brinuti o životima ili zvijezdama 😊👌
ubojica vremena.. zabavno i tjera te na razmišljanje...
Tubos: Encanador Antiestresse Quebra-cabeça ogg
Moram reći da mi je prilično ironično da igra protiv stresa sadrži reklame između razina koje izazivaju glavobolju i koje su me na kraju dodatno opterećivale jer moram čekati nekoliko sekundi da se stvarno oslobodim stresa s igranjem. Cool igra, jednostavna grafika i mehanika s umirujućom pozadinskom pjesmom. I iskreno, reklame su razumljive, kao, uzmi tu torbu ili što već, ali čovječe.. nekako kontraproduktivno imo
Sjajna igra bez oglasa.
ažurirajte... nova tema i animacije.... inače tish je igra najbolja volim ovo ♥️♥️♥️
očekivao sam oslobađanje od stresa, ali sve što dobijem je stres uz malo zadovoljstva.
파이프: 안티 스트레스 배관 퍼즐 wuxv
to je zabavna igra i bez reklama
Izvrsna igra, nema nametljivih reklama, samo reklame za više poteza, živote što je pravi način!
Volio sam Pipe Dreams na PC-u! Drago mi je da ste ovo razvili! Sjajna vremena.
Pipes: Zen Garden nadovezuje se na originalnu igru Infinity Loop i njen nastavak, Hex, dodavanjem tekuće vode i biljaka: morate navodnjavati svoj Zen vrt prije nego što ostanete bez poteza. Pipes je dobro napravljena igra, ali nisam baš uživao u njoj. Ponestajanje ograničenih resursa je stresno i nije baš zen! Bodovanje je misterij: završio sam razinu 42 točno 10 puta i nikad nisam dobio više od 2 od 3 zvjezdice. Odustao sam od frustracije i deinstalirao igru. Energy: Anti Stress Loops je puno bolji!